Vi som har ett stort intresse för fordon och motorsport vet den efterlängtade känslan som uppstår när vårens första dag anländer. Då är snön borta från vägarna, solen skiner och det är dags att damma av motorcykeln. Men innan du gör det är det viktigt att se till att allt är i sin ordning med din hoj. Glöm inte att byta motorolja innan säsongen drar igång.

Var redo när det är dags

Våren anländer olika tidigt varje år, det är charmen med det svenska klimatet. I och med detta blir et ibland svårt att beräkna när MC-premiären kan ske och det är därför bra att börja förbereda dig framåt mars. Då ska du säkerställa att din hoj är i brukbart skick och redo att ge sig ut. Något som är viktigt att kolla är motoroljan. Den kan nämligen behöva bytas oftare än du tror.

Införskaffa det som behövs

Alla som är intresserade av fordon har sina egna preferenser när det gäller motorolja och vad som fungerar bäst. Internet är platsen där du vanligtvis hittar det bredaste sortimentet till de bästa priserna. Om du är ute efter ny motorolja – beställ här och gör dig redo för den kommande säsongen.

Posted in: Motorcyklar.
Last Modified: februari 14, 2022